Kloakrenovering

DK Kloak & Ejendomsservice står klar til at renovere kloakker i Storkøbenhavn og omegn

Vælg en dygtig fagperson

Når du skal have udført en større eller mindre renovering af din kloak, skal du have en autoriseret kloakmester til at udføre opgaven. Vi tilbyder professionel hjælp af højeste kvalitet.

DK Kloak & Ejendomsservice er dine eksperter, når du skal have udført en renovering af din kloak. Vi har altid fokus på at gøre indgrebet så nænsomt som muligt, og i flere tilfælde er det muligt helt at undgå gravearbejde, f.eks. ved punktrenovering.

Står du over for en større kloakrenovering, hjælper vi dig også i mål. Vi er professionelle til fingerspidserne, og leverer altid et ordentligt stykke kvalitetsarbejde. Vi udfører opgaver i hele Storkøbenhavn og omegn.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kloakrenovering er du altid velkommen til at kontakte os.

Højt kundeserviceniveau

Hos DK Kloak & Ejendomsservice er det vigtigt for os at yde god service over for vores kunder. Vi overholder altid en aftale, og går først fra en opgave, når den er udført til perfektion, og vi har ryddet op efter os. Vi er desuden certificeret rottespærremontør, og tilbyder altid vejledning og gode råd i forbindelse med din kloak.

Vi er medlem af Danske Kloakmestre. Når du vælger en autoriseret kloakmester som er medlem af Danske kloakmestre, er du garanteret at arbejdet udføres ordentligt. Derfor er du sikret, at dine kloakker er gode hænder med DK Kloak & Ejendomsservice.

Kontaktinformationer

Leder du efter en autoriseret kloakmester til at varetage dit kloakrenoveringsprojekt, kan du med fordel tage fat i os. Vi har eksisteret i mere end 20 år, og står klar til at udføre alle former for opgaver inden for kloakarbejde.

Ring til os på 20 40 45 47 eller send en mail til kloakfirma@gmail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kommentarer og anbefalinger af vores kunder

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice lidt over ti om aften vedr et fuldstændig forstoppet køkkenafløb og fik en tid allerede dagen efter ved middagstid Håndværkeren dukkede op og løste opgaven perfekt til en fornuftig pris så rigtig godt tilfreds

Ny kloak

Klasse arbejde… Tiden overholdt… Venlige og effektive.. Super tilfredse med arbejdet og prisen

VVS i særklasse

En meget troværdig og omhyggelig håndværker som overholder aftaler og aldrig går fra ufærdigt arbejde. Jeg kan varmt anbefale denne håndværker.