Punktrenovering

Med punktrenovering slipper du for opgravning, da kloakken repareres indefra

Eksperter i punktrenovering

Hos DK Kloak & Ejendomsservice er en af vores spidskompetencer punktrenovering og strømpeforing. Kontakt os hvis du står over for en renovering eller reparation af din kloak i Storkøbenhavn og omegn.

Når din kloak skal renoveres eller repareres, kan det nogle gange klares helt uden opgravning. Punktrenovering eller strømpeforing er specielt fordelagtig, hvis kloakken ligger under en ejendom, så vi slipper for eksempelvis at rive et gulv op.

Hos DK Kloak & Ejendomsservice er vi eksperter i punktrenovering og strømpeforing, og vi er desuden certificeret på området. Vi udfører punktrenovering der holder i mange år frem. Du kan derfor med fordel vælge os som din autoriserede kloakmester.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt punktrenovering er den rigtige løsning for din kloak – så vejleder vi dig.

Vi møder dig i øjenhøjde

Vores faglige viden og høje kvalitet er på plads, men det er mindst lige så vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder og møde dem i øjenhøjde. Vi lægger altid stor vægt på at rådgive og vejlede dig som kunde mod den bedst mulige løsning.

DK Kloak & Ejendomsservice er medlem af Danske Kloakmestre. Det er din garanti for, at det arbejde vi laver, bliver udført ordentligt. Vi har mere end 20 års erfaring og er desuden certificeret rottespærremontør. Vi står altid klar med råd og vejledning, og overholder altid en aftale.

Kontakt din autoriserede kloakmester

Står du over for en renovering af din kloak, står vi klar med et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål til renovering af din kloak, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning.

Ring til os på 20 40 45 47 eller skriv til os på kloakfirma@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os.

Vi ser frem til at renovere din kloak!

Kommentarer og anbefalinger af vores kunder

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice lidt over ti om aften vedr et fuldstændig forstoppet køkkenafløb og fik en tid allerede dagen efter ved middagstid Håndværkeren dukkede op og løste opgaven perfekt til en fornuftig pris så rigtig godt tilfreds

Ny kloak

Klasse arbejde… Tiden overholdt… Venlige og effektive.. Super tilfredse med arbejdet og prisen

VVS i særklasse

En meget troværdig og omhyggelig håndværker som overholder aftaler og aldrig går fra ufærdigt arbejde. Jeg kan varmt anbefale denne håndværker.