TV-Inspektion

Et indblik i din kloak gør det lettere at afsløre hvor problemerne opstår

Autoriseret kloakmester

En TV inspektion afslører hurtigt og enkelt, om der er spor efter rotter eller om røret er i stykker. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Når der opstår problemer med afløbet, du har mistanke om rotter eller blot ønsker et indblik i tilstanden på din kloak, er den bedste løsning altid at udføre en TV inspektion. På den måde kan vi direkte se, hvad der foregår dernede.

Vi anvender kun det bedste, moderne udstyr, så vi kan få al den information vi har brug for, for at diagnosticere rørene. Finder vi spor efter rotter, hjælper vi også gerne med opsætning af rottespærre, reparationer eller hvad der ellers kræves. Når vi har udført TV inspektionen, modtager du en rapport på et USB-stik.

Har du brug for at få udført en TV inspektion? Kontakt din lokale kloakmester i Storkøbenhavn, og få et uforpligtende tilbud.

Højt serviceniveau

Hos DK Kloak & Ejendomsservice prioriterer vi akutte opgaver, og forsøger altid at komme ud til dem så hurtigt som muligt. Vi sætter den gode kunderelation i højsædet, og står altid klar med vejledning. Vi overholder altid en aftale og rydder pænt op efter os.

Vi er desuden medlem af Danske Kloakmestre. Det betyder, at der er garanti på det arbejde du får udført, og at det udføres af en autoriseret kloakmester, når du vælger os. Vi har mere end 20 års erfaring, og går højt op i kvalitet.

Kontakt

Hos DK Kloak & Ejendomsservice besigtiger vi altid en opgave grundigt inden vi går i gang, så du får den helt rigtige service. Vi har mere end 20 års erfaring, og kører ud i hele Storkøbenhavn og omegnen.

Kontakt din autoriserede kloakmester på 20 40 45 47. Du kan også skrive til os på kloakfirma@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kommentarer og anbefalinger af vores kunder

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice lidt over ti om aften vedr et fuldstændig forstoppet køkkenafløb og fik en tid allerede dagen efter ved middagstid Håndværkeren dukkede op og løste opgaven perfekt til en fornuftig pris så rigtig godt tilfreds

Ny kloak

Klasse arbejde… Tiden overholdt… Venlige og effektive.. Super tilfredse med arbejdet og prisen

VVS i særklasse

En meget troværdig og omhyggelig håndværker som overholder aftaler og aldrig går fra ufærdigt arbejde. Jeg kan varmt anbefale denne håndværker.