Kloakservice

Med en autoriseret kloakmester fra DK Kloak & Ejendomsservice er du sikret kvalitet og høj faglig ekspertise – hver gang

Vi servicerer hele Storkøbenhavn

Når din kloak har brug for service, står DK Kloak & Ejendomsservice klar til at hjælpe. Vi udfører alle slags opgaver. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

En kloak der ikke fungerer som den skal er aldrig belejligt. Står du med en tilstoppet kloak, mistanke om rotter eller har du andre problemer med kloakken på din ejendom? DK Kloak & Ejendomsservice står klar til at hjælpe dig.

Vi udfører altid en grundig vurdering af din kloaks tilstand inden vi går i gang, så vi kan finde ud af præcis, hvordan vi skal løse problemet på den mest hensigtsmæssige og, for dig, økonomisk bedste både.

Kontakt os hvis du står med udfordringer med din kloak – vi står altid klar til at hjælpe dig, så hurtigt vi kan. Vi servicerer hele Storkøbenhavn og omegn.

Vi værner om dig som kunde

Hos DK Kloak & Ejendomsservice har vi fagligheden og den høje kvalitet i orden, og vi har stort fokus på vores kunder. Vi er altid klar med et godt råd, og vi vejleder dig altid til hvilken løsning der bedst kan svare sig.

Vi har mere end 20 års erfaring, og går aldrig fra en opgave, før vi er færdige og har ryddet op efter os. DK Kloak & Ejendomsservice er desuden medlem af Danske Kloakmestre. Det er din garanti for, at det arbejde vi udfører, altid er i orden.

Kontakt din autoriserede kloakmester her

Hos DK Kloak & Ejendomsservice står vi altid klar til at vejlede mod den løsning, som er bedst for vores kunder. Leder du efter en pålidelig og troværdig kloakmester, kan du med fordel kontakte os.

Kontakt os på 20 40 45 47 eller send en mail til kloakfirma@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kommentarer og anbefalinger af vores kunder

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice lidt over ti om aften vedr et fuldstændig forstoppet køkkenafløb og fik en tid allerede dagen efter ved middagstid Håndværkeren dukkede op og løste opgaven perfekt til en fornuftig pris så rigtig godt tilfreds

Ny kloak

Klasse arbejde… Tiden overholdt… Venlige og effektive.. Super tilfredse med arbejdet og prisen

VVS i særklasse

En meget troværdig og omhyggelig håndværker som overholder aftaler og aldrig går fra ufærdigt arbejde. Jeg kan varmt anbefale denne håndværker.