Kloakrensning

Vi renser forstoppede kloakledninger, tagbrønde, toiletter, afløb fra køkkenvask og håndvask m.m.

Din autoriserede kloakmester i Storkøbenhavn

Hos DK Kloak & Ejendomsservice klarer vi alle opgaver inden for kloakrensning, og vi er fremme så hurtigt vi kan. Kontakt os allerede nu og lav en aftale.

En tilstoppet kloak kan sætte en stopper for hverdagens almindelige gøremål, og skal gerne renses hurtigst muligt, så hverdagen igen kan fortsætte som normalt.

Hos DK Kloak & Ejendomsservice er vi i besiddelse af det helt rigtige udstyr, så vi har de bedste forudsætninger for at rense din kloak grundigt. Vi besigtiger altid en opgave grundigt inden vi går i gang så vi kan vurdere, hvilken løsning der bedst kan svare sig.

Er din kloak tilstoppet, og bor du nær Storkøbenhavn eller omegnen? Ring til DK Kloak & Ejendomsservice allerede nu, så laver vi en aftale hurtigst muligt. Du kan også få fat på os uden for normal åbningstid.

Kundeservice i højsædet

Vi værner om vores kunder. Vi har vores faglighed og høje kvalitet i orden, men det er mindst lige så vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi foretager. Vi overholder altid en aftale, og rydder pænt op efter os.

DK Kloak & Ejendomsservice har mere end 20 års erfaring, og er desuden medlem af Danske Kloakmestre. Når du vælger en kloakmester som er medlem heraf, er du altid garanteret et veludført stykke kloakarbejde. Derudover er vi certificeret rottespærremontør, og vi tilbyder altid råd og vejledning hertil.

Kontakt os her

Hos DK Kloak & Ejendomsservice sørger vi altid for at vejlede dig som kunde, og vi besigtiger altid en opgave grundigt inden vi går i gang, så vi kan tilbyde den helt rigtige løsning for dig.

Har du brug for en kloakrensning, så tøv ikke med at kontakte din lokale autoriserede kloakmester. Ring på 20 40 45 47 eller skriv til os på kloakfirma@gmail.com eller via kontaktformularen.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kommentarer og anbefalinger af vores kunder

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice

Jeg kontaktet DK Kloak & ejendomsservice lidt over ti om aften vedr et fuldstændig forstoppet køkkenafløb og fik en tid allerede dagen efter ved middagstid Håndværkeren dukkede op og løste opgaven perfekt til en fornuftig pris så rigtig godt tilfreds

Ny kloak

Klasse arbejde… Tiden overholdt… Venlige og effektive.. Super tilfredse med arbejdet og prisen

VVS i særklasse

En meget troværdig og omhyggelig håndværker som overholder aftaler og aldrig går fra ufærdigt arbejde. Jeg kan varmt anbefale denne håndværker.